Skip to main content

Dagverse croque monsieurs, snacks & desserts voor uw horecazaak.

Backer is een gloednieuw familiebedrijf dat zich richt op kwalitatieve voedingsproducten. Als jong, nieuw merk willen we een frisse wind laten blazen in het B2B voedingslandschap, door een eigentijdse stijl en kwalitatieve producten.

– Arno, Geert & Stef De Backer

Eenvoudig & lekker

De artisanale producten van Backer zijn makkelijk te bereiden en creëren smaakvolle momenten. Zo verliezen uw medewerkers geen kostbare bereidingstijd en kan u uw klanten tevreden houden met heerlijke en kwalitatieve producten.

Vers & voordelig

De bereidingen van Backer zijn altijd vers en een stuk voordeliger dan wanneer u alle ingrediënten apart aan zou kopen en zelf zou bereiden. Door onze kwalitatieve, dagverse bereidingen zal u de verwachtingen van uw klanten steeds kunnen overtreffen.

Voor elk moment

Backer biedt u de mogelijkheid om uw klanten optimaal te bedienen, ongeacht het moment van de dag. We hebben een breed aanbod aan eenvoudig te bereiden maaltijden, van apero tot dessert.

Professionele oplossing op maat

Backer biedt naast haar gamma aan foodservice producten ook diverse toestellen aan voor de bereiding ervan. Als professional kan u bij ons nacho-warmers, wafelijzers, croque-grills en hotdog-warmers verkrijgen. Door onze complete service kunnen we uw horeca-zaak, cafetaria of event optimaal bedienen.

Lokaal en toegankelijk

Backer is een Belgisch bedrijf uit Merchtem. Als lokale speler met grote ambitie, bieden we een hoogstaande service aan voor professionals. Als kleinere speler zijn we makkelijk en vlot bereikbaar en kunnen we flexibele oplossingen bieden, op maat van uw zaak.

Jouw backer moment

Backer is er voor alle momenten van samenzijn. Je vindt ons op het festival met je vrienden, in de cafetaria van je voetbalclub en in de tearoom met je (klein)kinderen. Wat is jouw #backermoment?

Voor elke gelegenheid

Backer biedt een wereld vol diverse artisanale producten aan voor elk moment. Of je nu zin hebt in een snelle midweek-maaltijd met collega’s of een gezellig 4-uurtje met de grootouders: we hebben voor elk wat wils.

Eenvoudig lekker

Backer staat voor eenvoud en smaak. Onze producten zijn betaalbaar en snel klaar, zodat je nooit lang hoeft te wachten.

Wilt u onze croques bekijken?

Croques